Anti-Aldring

Det er lurt å bruke en anti age hudkrem, som skal reversere og reparere aldringstegn i huden.

En god anti-age krem skal ha ingredienser som virker, som for eksempel.

Retionl som er vitamin A, det er den som som har den med flest dokumenterte forskningresultater. Den reduserer rynker og fine linjer, fjerner pigmentflekker og forbedrer en grå og sliten hud.

Hydroksisyrer som er AHA og BHA fjerner døde hudceller og restrukturerer hudcellene. De fungerer også mot aldring og akne.

Peptider finnes det mange forskjellige av, men de har virkeområder innenfor sensitivitet, pigmentering og aldring. Det er også en av de nye revolusjonerende ingrediensene innen hudpleie.

Vitaminer funger som beskyttelse for huden, og da er vitamin C den beste. Den strammer opp huden, på grunn av kollagenet. Men vitamin A, B, B2 og E har også en veldig bra effekt når det kommer til å bekjempe og redusere skader fra UV-stråling og forurensing.

Antioksidanter har en forbyggende effekt mot rynker, ujevn pigmentering og slapp hud, fordi den beskytter mot frie radikaler. Tilfør huden antioksidanter i kombinasjon med solbeskyttelse, for å beskytte og opprettholde den friske huden.

Ikke bruk produkter lag din egen kremsom inneholder mineraloljer, parfyme og kunstige fargestoffer. fordi disse kan gi akner og allergier.