Hvordan ta vare på huden din og spare penger samtidig

Hudpleie er viktig for å holde huden sunn og ungdommelig. Men det trenger ikke å koste skjorta. Her er noen tips for hvordan du kan ta vare på huden din og spare penger samtidig.

Bruk solkrem

Solkrem er den beste investeringen du kan gjøre for huden din. Solen er den største årsaken til rynker, pigmentflekker og hudkreft. Ved å bruke solkrem hver dag, uansett vær, beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler og forebygger aldringstegn. Du kan finne gode solkremer til en rimelig pris i de fleste dagligvarebutikker eller apotek.

Sammenlign lån hos Digifinans

Hvis du likevel har lyst til å unne deg noen ekstra hudpleieprodukter eller behandlinger som koster litt mer enn vanlig, kan du sammenligne lån hos Digifinans. Lenge har Digifinans vert en nettbasert søkeplattform som hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet fra flere banker med kun én søknad. Du kan selv velge lånesummen og nedbetalingstiden som passer deg best. Slik kan du spare tid og penger på å finne det billigste lånet til dine behov.

Ikke røyk

Røyking er ikke bare dårlig for helsen din, men også for huden din. Røyking gjør at huden eldes raskere, blir tørrere og mister elastisitet. I tillegg kan røyking føre til misfarging av tenner og lepper. Hvis du slutter å røyke, vil du ikke bare spare penger på sigaretter, men også på hudpleieprodukter.

Vær snill mot huden din

Huden din trenger ikke massevis av produkter for å være ren og frisk. For mye rengjøring, skrubbing eller peeling kan irritere huden og fjerne dens naturlige oljer. Det holder med en mild rens morgen og kveld, fulgt av en fuktighetskrem som passer din hudtype. Unngå også å bruke varmt vann eller lange dusjer eller bad som kan tørke ut huden.