Hvordan ta vare på huden din med mærkelær til barn

Hudpleie er viktig for alle, uansett alder eller kjønn. Men visste du at det du kler på deg og barna dine også kan påvirke huden deres? Materialene i merkeklær er høyere, og dette fører til at man får mindre irritasjon på huden. Man får også mindre slitasje på klærne og de vil vare lenger. Det er derfor det er lurt å velge merkeklær til barn som er laget av gode materialer, har god passform og ser flotte ut.

Hvor kan du finne merkeklær til barn?

Hvis du leter etter merkeklær til barn som passer både din stil og ditt budsjett, bør du sjekke ut Kids Brand Store sin nettside. De har et stort utvalg av merkeklær fra Nordens største nettbutikk for barne-, junior- og ungdomsklær. Du finner alt fra kjoler, gensere, bukser, jakker, sko og accessories fra kjente merker som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gant, Levi’s

Hvordan kombinere hudpleie med merkeklær til barn?

Det er ikke nok å bare kle seg i merkeklær til barn, du må også ta vare på huden din og barnas med gode hudpleieprodukter. Her er noen tips:

– Rens huden din og barnas hver dag med en mild rens som passer deres hudtype. Dette fjerner smuss, olje og bakterier som kan tette porene og forårsake kviser.

– Fukt huden din og barnas hver dag med en fuktighetskrem som passer deres hudtype. Dette gir næring, hydrering og beskyttelse til huden.

– Bruk solkrem hver dag når du og barna dine skal ut i solen. Dette beskytter mot skadelige UV-stråler som kan forårsake aldring, pigmentering og hudkreft.